Julklappar!

Måste ju bara visa några julklappar jag fick, super mysigt! (flömmmmmmmm)
I-phone högtalare sov var super bra! Måste bara komma på vart jag ska ställa den!!! 
 
Over-size tröja! jag tog på den direkt när jag fick den och jag har inte tagit av mig den sedan dess (jodå när jag ska sova osv)! 
 
Vem fick ISLAND PARADISE? JAG FICK ISLAND PARADISE! Och jag spelade det hela dagen igår så nu får jag inte spela det öfr ens klockan sex ikväll för att jag harbestämt det! Det är inte bra för min hälsa!!!♥️
 
Det var tre av julklapparna, rästen årkar jag inte visa, men deg var lite filmer en bok, strumpor från indiska, doftgrej, armband, och lite pengar! 

Merry Christmas!

Med den finaste och mest kreativa rubriken så vill jag ägna er en god jul!
 
Haha ja, fint av mig! Men jag tänkte berätta lite saker! Så om ni är ointresserade så kan ni komma tillbaka senare!
 
Ett, GOD JUL!!! :D Två, jag ska ursäkta nig för vad jag lovade i typ det senaste inlägget (dvs. att jag skulle blogga på jullovet och att jag fått mer internet så att det skulle inte bli några problem) men jag råkade liksom göra slut på internetet (på datorn) den elvte så min plan höll inte så bra! Sen har jag liksom inte kommit mig för att blogga på mobilen, jag tycker att det är så störande eftersom tanjenterna är så små och då råkar jag alltid stava helt knas! Jag ska inte lova någonting men jag hoppas att jag ska börja blogga igen! 
Tre, jag fick typ världens bästa julklappar Hihi! Jag ska göra ett inlägg med bilder på dem sen!
Fyra, jag fyller år om fyra dagar! (Den 29de dec) och då fyller jag 13! Fast jag har typ känt mig som tretton i några månader så det är inget vidare nytt för mig! 
Fem, asså dagen innan jul så ringer min mamma till mormor och frågar om hon är på tåget (vilket hon skulle ha varit då om inte...) men så svarar mormor nej! hon e sjuk, orka inte ta sig upp ur sängen :c så vi firade jul utan henne, känndes konstigt :'c
Sex, lite bra nyheter, jag åket till landet på lördag! Och jag kommer att kunna fota! Och det är jätte skoj♥️
 
Ful bild på mig! 
Hejdå, hörs sen☺️♥️

Långa dagar?

Hej hej! Nu ligger jag i sängen och sover nästan, hehe! Nejmen jag har precis tvättat bort sminket och så, orkade inte duscha - alldeles för trött ni vet! Och man blir pigg av att duscha, vilket jag inte har tid med! Så.. Imårn är det loppis på nytorget om ni vill komma. Och sen är det lilljul med vänner! Så jag har vart iväg och köpt de sista klapparna till dem, ska slås in imårn bitti! Så det blir kul och stressigt, som idag!

Idag, om någon är intresserad, så börjades dagen med att gå upp klockan sex! Och ha lucia halv åtta... Jäääääätte kul enligt mig och så (ironi ni vet!)! Ja men sen så gick vi till skolan och hade matte och pyssel-franska lektion! Och sen så träffa jag nadine, så mysigt♥️ det var länge sen vi träffades! Vi åkte till gallerian och köpte lite klappar! Det var sjukt svårt att hitta men jag är envis c; och så åkte vi hem till henne och såg massa film och serier! Myyys dag!

 Sämsta bilden... Ska ändra imårn♥️

.

Jag har inte så mycket tid till att blogga, åt minstone har jag inte haft det. Men nu är det jullov snart och det går bättre att blogga när man inte har så mkt att göra hela tiden. 
Det är fortfarande rätt stressigt, med alla julklappar som ska köpas (till på lördag, lycka till sara), sista veckan i skolan så nu ska allt göras klart, loppis på lördag också. Så jag har ganska mycket att göra och samtidigt vill man ju mysa och äta och kolla på serier och sånt. Så bloggen går tyvärr bort lite där. Men ja som sagt så är det jullov sart, lusse imårn hihi❅ Så det är myys också! 
Nu har ju snön smält (för tillfället hoppas jag) så då passar den här bilden tycker jag! =D

Lite kvällsbilder♡

Nu har jag precis duschat och fixat mig för natten, om man säger så c; Så nu ska jag hoppa ner i sägen och sova sött tills imår. Och så får vi se om det blir storm här i Stockholm dårå.. snöade ju förut idag, as myys! Nej men ja.. har jätte mycket i skolan nu... en uppgift dock, men den är faktiskt väldigt krävande!
Nåja, här kommer lite mysiga bilder:
❀❅❀❅❀❅❀❅
❀❅❀❅❀❅❀❅
❀❅❀❅❀❅❀❅
 
GONATT ALLA VÄNNER!

❀December❀

Nu är det december! Anledningen till att jag inte bloggat på ungefär en månad är för att jag inte haft nåt internet på datorn nästan hela november eftersom jag kollade på sjukt mycket pll (jag tror jag såg typ fyra eller fem avs på en kväll...) och så, så det tog slut på en vecka! Men nu är det månadsskifte så det är tillbaka nu! 
Så jag hoppas att jag kommer upp på banan igen, börjar månaden med söndagsångest, tack :c   Nejdå, men faktiskt så tror jag att den här månaden kommer bli svår; dels fr att det är sista vackorna i skolan och allt ska vara klart men även för att det är julstress och mitt huvud kommer att sprängas av tankar. 

  Mitt liv är ganska så rörigt just nu. Ni vet det vanliga: Vänner, Skola, Familj. Det är väldigt mycket att tänka över.

Men nu ska jag i alla fall sätta på ett snabt avs av pll, HAR SAKNAT DET! Och sen så ska jag se Äkta människor på tv och göra ordning för imårgon, så får vi se hur det går. Nåja! 
Vi börjar väl månaden med några bilder tagna förut idag, på Blidö!
Det kommr mer sen

sarawf

Foto och vardag :)

RSS 2.0