NEW IN THE HOUS

Drog ner till Ringen på din sko och köppte nya skossor. Jätte snygga. Visar sen!

Shenare

Hej sötisar, har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag. Börgade dagen med att få knutar i håret, haha. Sen åkte jag till nya skolan och träffade alla klassisar/ J*VLIGT SNÄLLA. Nej men det var ju väldigt trevligt.
Åt lunch och så slutade jag (inte de andra som redan gick där).  Årkar inte fota men nån gammal bild bara.



Nu ska jag kika in på http://iidaforsberj.blogg.se och se va dhon skrivit, längesen! Puss

Ätit

Har just ätit, Thaii! Feeet gott.

Allt krossar glas

 1   Jag berättar

Huset var för första gången på tre år lämnat av sin ägare, han som hade hjälpt mig överleva så svåra perioder som jag annars aldrig skulle klarat utan honom och så var han borta. Allt var fortfarande inte klart vad som hänt, men han låg en kväll i en skogs kant strakts intill en landväg.

”Vring, vriing”, telefonen ringde ute i hallen, det hörde jag tydligt även fast jag låg med täcket uppdraget över huvudet. Mamma svarade:

– Ja, hej det är Carin… Ja, jadå. Annars är det bra… Ja hon har gått till sängs… Nej, nej, ring imorgon så får ni tala då… Ja, hej då.

Hon la på luren och jag hörde seg närma sig min dörr. Det var nog pappa eller mormor.

– Gummis, har du somnat? viskade mamma medans hon öppnade dörren. Jag puttade ner täcket från ansiktet och titta på mamma.

– Det var pappa, förklarade hon.

– Vad sa han?

– Han frågade om du var ledsen och han ville prata med dig men jag sa att det var bättre om ni hördes i morgon.

Jag hade tagit ledigt i fyra dagar för att svälja det som hänt så jag hade all tid i världen att prata med pappa i morgon. Min mamma och pappa är gifta och de är fortfarande kära men de kunde inte komma överens om vart vi skulle bo så vi bor på olika ställen, det funkar det med. Jag är fyra dagar hos mamma och tre hos pappa.

ÄH

Gomorgon babes, sitter och "tittar" på svampbobb. Hehe. Nej men, lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=A3TIwGN6z9U&feature=related . Super bra, ellerhur?

Solen

Sitter och grejsar lite, ni får se sen vad jag har för plans!
BTW, solel lysen ner på mig genom fönstret där jag sitter. MYYYSIG


 

Länkning

Jag läser bloggen http://iidaforsberg.blogg.se . Tjejan som äger bloggen skriver jätte bra, hon är sig själv och vågar skriva om nästan allt. Jag tycker värkligen att ni ska kika in hos henne, hon update varge dag.TACK!

Tipps

Ja, vad ska man säga. Inte den besta videon men ok. Litet tipps om hur man får starkare och bättre hår, kika på den vet jag, haha!

Ätit

Har precis ätit. Här är en sneak peak på maten:

Hello (Blogg paus)

Jag bere faktiskt inte om ursäckt för mitt blogg stopp. Men, vill di ha bloggning så får ni ju säga det så bloggar jag om jag har nåt att skriva.

Jag ska lägga ner mitt liv på att leva inte på att förnöja en blogg, see you!

sarawf

Foto och vardag :)

RSS 2.0