Woop woop!

Ja ni satt man i kön till båten. Det var väl ett jälva krånglande✿
 

Moi =D

Japp! Nu ska jag springa... Hejsvejs hörs sen :*

Ask.fm

Nu har jag också skaffat det! och det är förövrig as tråk! Asså jag fattar värkligen inte grejjen..? Det är ju inge kul alls.. man får en fråga pch svarar på den, what so ever? Känner inte att jag tycker det är nödvändigt. Kan man inte fråga i värkligheten eller ska hela livet nu gå ut på att vara anonym på nätet? Seriöst var det börjar gå långt..? Ajja, nu ska jag sova :*
Ps. Jag har kvar det ett tag om ni vill fråga nåt :@)

Packat...

Men fan om båten inte går imårn >:(
Aja, innan jag ska åka imårn så ska jag hänga lite med Erna! Det var lännge sen så det blir najjan! Vi ska gör ett litet besök på den där simmhallen vid ringvägen. Haha jag minns inte vad den heter! 
Aja nu ska jag gå och äta glass! 
Min packning om ni är intresserade? 
Myyyyyys<3

Smhi varnar för storm :'(

"En kraftig storm rör sig in över landet under måndagen.

SMHI utökar nu sina klass 2-varningar för Skåne och Västra Götaland till att även gälla Öland och Gotland. I Halland kan stormen nå klass 3 varning.

– Helst ska man hålla sig inomhus, säger Lisa Frost, meteorolog på SMHI."

Men fuck ju! Kommer det vara storm på vägen till Finland?

 Elr va?

Äre höstlov?

Aaaaa de äre♥️♥️♥️

As kön låt <3

 
50 cent - If I can't

Min åsikt..

..om den såkallade "sociala drogen". Jag pratar såklart om våran underbara drog, paddan, poddemannen, phonixen, whatever du kallar det =0D
Jag har ju själv en sådan, I-Phone 4s. Asså idag är det ju på riktigt en drog för särsjilt ungdommar och vuxna upp emot 30, sen fattar man gränsen?
Jag vet inte riktigt vilken sida jag står på, ungdommarnas eller the elders u know ;)
Jag har lite dubbel moral här va..? För asså jag tycker det är ett stort problem. Man ser ju seerrrrri folk som sitter på kafe, lixom ett ungt par, som sitter mitt emot varann med mobilen. Är de kära eller känner de äns varann?
Men samtidigt så sitter jag själv sjukt mycket med mobien. Jag lyssnar ju på musik ungefär sju timmar i veckan och så finns ju IG, tumblr, kik, snapshat, vine, ask.fm och massa, massa mer som man sitter och drogar. 
Det är ju i längden rätt så tråkigt. OCH, det är ju supertråkigt när man ser små barn som har I-Phones. När jag var sex så lekte jag i löven och kladdade med lera, men idag är barnen mer intresserade av spel som subwaysurf och sånt på detas mobiler. Det är lite för mycket!
Såå, nu har ni min åsikt! Tänk på att man ju typ kan få cancer av det också... :o
Kram :')

Höstlov♥️

Hej underbara! Jag sitter på kafé med la familjen! Nu är det jörstlov... Wehoooooo♥️ tänkte göra någon sorts videoblogg sen om whatever is in my life! Käns könare än att skriva allt! ♥️♥️♥️ (lite lagom flummigt inlägg :@))! 

sarawf

Foto och vardag :)

RSS 2.0