Promenad?

Nu så fundetar jag facktiskt på om jag ska ta en promenad! Hjälp!!!! Kortis :)

William spetz...

...är en kille som ni säkert har sätt men jag vill ändå tippsa om honom! Hans nya video som jag inte kommer ihåg vad den heter ( hehe) e jätte nice så om ni inte har sett den så kolla NU! Ni kan söka på "william spetz gangster jockes klasströja! Lova att ni gör de! ;)

Hehe

Ja, hehe. Ite den bästa videon men den får tålas, orkade inte spela i för 7 gången 8) Jaja hihi!

...

Hej, bilbax! Haft mycket den senaste tidan men hoppas det gått bra ändå!? Haha! men ville bara göra ett inlägg lite snabt och så bjuder jag på en videoblogg snart! Så ska jag fixa några tidsinstälda också, blir bra?!
Bild som jag försökte ladda upp för några dagar sen men gick typ inte, då får den komma nu! ;)

Yes

Nu funkar mailen igen! Haha, har en ny mail sida med 0 mail, medans spray-mailen (min gamla mail) har 134 mail, hahaha! Allt är från fejan! men ska gå in och kolla om det är nåt nytt där nu hörs!

Mail

Sorry att jag inte bloggat på ett litet tag men haft så mycket annat på g! Iaf så blir det bättre efter sommaren! Mulet idag :( men, men, kan göras? Får göra nåt som inte är sola ;) Men nu måste jag ta i tu med min mail som krånglar! Hörs!!!

Puss och gonatt!

Ja, nu ska jag bara kolla runt lite på datorn och sen gå och lägga mig. Skönhetsömn! Sen uppdate tyvärr men jaja. Det får bli bra. Kan ju inte bara sitta vid datorn ;) Godnatt sweetnesss
(Blogg.se krånglar så kan inte ladda upp nån bild, sorry).

Heejj

Godmorgon, eller vad man kan säga när kl är 12! Måste bara säga att det var typ julafton igår. Jag fick två kassar med kläder av min kompis här. Alså dom var hennes gamla, men endåå!Ful!
Jag-Idag: Röd kofta från Adidas, svart linne fråd typ LINDEX, byxer från ?

Nää hörni

Jag sitter fortfarande i mys kläder och är halvtrött.
- Vad sa jag göra?
-Klä på dig och spring 10 varv runt huset! Och glömm nu inte att lägga upp en fin bild till det här inlägget!
-Okej, okej.
Sådär kan en dialog med sig själv låta, ibland. Haha!Den var fin tycke jag. Gillar blommor!

good morning!

Hej, hoppas ni haft en bra morgon! Själv har jag det, vaknade av alarm på mobilen, så gick jag upp och väckte mamma så åt vi frukost. Nu sitter jag och sms:ar lite med Nadine. Super mysig tjej! Miss you :) Men hon är i finnland så kanske mailar istället! Men för er som ville se blommorna:
 
 
Och skorna som jag skulle visat för jätte länge sen. Dom är ju nya på bilderna, men inte nu.
Ett par rosa ballerina! Jätte söta tycker jag!
 
Och ett par röda, korta converse. Fusk tyvärr ;)

På båten igår

back

Hej, igen! Nu är jag tillbaka igen. Lång tid sen facktiskt. Men det hahr varit så mycket och så, så att... NU: på väg till hänösand! Skoj, träffa mormor och en tjej där. Önska mig lycka till! ;) Bild jag tog nyss, med datorn pyvärr men ni får nöja er. Haha

sarawf

Foto och vardag :)

RSS 2.0