Sötisar

Hesan, det var länge sen, nej men hann inte blogga igår så ni vet så hade jag typ dubbel bokat. Bädda sängen mysa och åka och titta på min nya skola så..
Men nå hinner jag en snabbis, ska snart dra till ringen med söta Carin! Sen så ska vi på sleep over hos Nadine. Super, ellerhur babes? Men ta med datorn dit så holler jag uppe bloggen så mycket jag kan. Puss loves!(Den här bilden var väl cool? Tycker jag iaf. Tagit den på Blidö med efeckten "Negativ". Det blir väl bra?).

Nu: Nails

Tängte sätta mig i soffan och måla naglarna om en stund, typ halv timme. Är inne på mammas dator pga lite kamera problem. (Jag fotade med mammas kamera och skulle lägga upp på bloggen men så visade det sig att jag behövde installera nån vara så tog mammas för hon har redan gjort det.

Snyggt

Här är rästen av shoppingen från igår. Mysig svart tröja. Väldigt ängkel men passar perfekt med lite smycken. Helt klart nöjd!

Glömde att visa detta:

Kics kittet (nagelacket följde inte med.

Haha, tog ju fästing sprutan.

News


Hej sötisar, ska försöka styra upp mitt bloggande lite.
Btw så har jag tagit TBE sprutan idag. Könt att få det gjort + när man går till kicks och köper minst 2 valfria varor så får man ett bonus kitt, super!



Sitter och lyssnar på lite köna låtar t.ex den här.

God morgon

Hej sötisar, hoppas ni haft en kön morgon. Ska  snart göra nyttig frukost. Haha, hade caus här förut: sprang runt och letade tights, tillslut hittade jag några me det var hål i dem så fick sätta mig och sy det kl 7. Men så glömde jag och ställa klockan så råkade vakna dubbelt så tidigt. Aja!
Mee to day+ det här är halva shoppingen från igår, love it. 
Nej men nu har jag brott. Visar resten sen efter skolan. Puss på er så hörs vi.

Hej

Hej, förlåt för bloggstoppet men har haft så fullt upp, iaf sitter hos Nadine och tittar på djungelns drottning. shoppade förut men visar sen.

Nu

Fixar mig lite, ska snart dratill landet! Puss

hello

hejsötisar, kom hem för en timme sen och så satte jag på datorn. Ska snart kolla på Lyckan i LA, kit bra. Jag tängte uppdatera en snabbis så länge.  Puss

Enda innlägget

Har inte hunnit blogga idag men kännde att det hade varit dåligt att bara lämna det så. Jag håller på att skriva en bok så det kommer att bli väldig dålig uppdate framöver. Imorgon ska jag lägga till en ny kategori "Allt krissat glas" Det är så boken heter så ni kan väl kolla in den då. Jag lägger in ett inlägg där såfort jag är klar med ett kapitel! Puss

Nu är jag färdig duchad

Nu är jag klar så ska torka håret och packa ur väskan sen ska jag bara chilla framför TVn och så. Dra på mig mjukis byxorna. Ja iaf god natt sötisar!

Love

Nu ska vi äte så får plugga äfter maten isället. Det är ju bra för av mat får man mer energi = man blir mer glad och för mer tålamod, iaf jag.

Hemma

Kom hem för ganska lång stund sen. Hade massa piano plugg som behövde göras, nu har jag ännu merHaha, det är inte lite som ska göras!

Nej

Nej jag vet, det har inte varit bra uppdatering i dag. Sorry, holler på att lösa en rubriks kub eller ved de nu heter. Såå svårt, haha. Nej men det gör kannske inte så mycket, eller? Godnatt iaf, puss♥

Danmark-bilder

Familgen vår

Vi var just ute och plockade lite blommor, eller lite och lite.

Clear next (ahh)

Nu ska jag bara föna håret så är jag klar. Den här skit dagen tar aldrig slut. Vet ni vad- "blogg.se svarar inte återställ webbsidan" Men när jag velger att återställa webbsidan så försvinner all jag har skrivit, så skriver jag  det igen och klickar på "spara & publicera" men då står det bara "blogg.se svarar inte återställ webbsidan" osv...
Sen när jag bara skriver något bara för att det är så trögt att skriva om och om igen samma sak så fungerar det helt plöttsligt, trööögt. Aja, märkligt- det gjorde mig till en liten skit på mök humör.

Woho

Haha, fixade jusst en header. Säg vad ni tycker! Det tog sjukt lång tid men nu funkade det så swosh in i duchen nu fräch med ny header. ess utom har jag kommit på hur man ändrar kategorier.

LYCKLIG!

God morgon

Tja sötisar, gick typ upp halv tio och chillade framför tvn och nu sitter jag framför datorn med en latte, stanndard haha. Nej men, gårdagen var typ hel galen. Sån där lördag som man vill ha.
Nadine (sötis) fyllde år så gick hem till henne och "mös" lite me henes släckt. Så rusade vi iväg till Zita och såg bio, haha kom typ hem nio. Så därför sitter jag här och slöar, ska snart ta en dush och så tvätta håret. Har inte gjort det sen i måndags. Men nej nu babblar jag för mycket, så vi ses.Haha, nån gammal bild.

Hemma nu

Hello, kom hem i natt ca kl 11:45. Men det var ju lite sent att blogga då så sköt på det till idag. Haha, sov i samma säng som mamma hela tiden så det var könt att komma hem till min egen säng. Aja, nu sitter jag här med chai latte i min new take away kopp och mysbraller. Ska snart dra på mig lite mer ute kläder och dra ut, hihi, ni får inte vveta vad jag ska göra än. 

Godnatt

Ska snart stønga ner datorn. Godnatt om en stund

Min shopping

hihi, hær ær det jag fick med mig idag. Vi gick in på nån billighets afær. Super bra grejer, værkar vara bra kvalitet ochså. 7kt nøjd faktiskt, bra tipps om ni åker hit : Gå till "strøget" (en gata i Århus, det ær dær vi ær) och leta dig sen vidare till "søstrerne grenes".(systrarna gren) Super bra priser!  Så hør kommer det:
Rosa tandborst skydd. Bra på resa!
Røda kit snygga sunglases. Passar nu i vår/sommar!
Rosa-vit take away mugg. Alla dagars chai latte i vitan!
Lila "sovmask". "FIVE MORE MINUTES"!

Lite mat

Nu har precis ætit mat. Ja, det var jætte gott værkligen. Så nu sitter vi o sløar, snackar lite skit.
Kannske inte kommer att bli så dålig update ædå. Ha det gætteSer gott ut va?

Danmark

Nu ær vi i danmark. Lånar deras dator. Haha, bokstæverna lir lite konstiga men jag hoppas att ni kann læsa endå. Idag har vi virit o shoppat. Kannske kommer en bild sen, i alla fall nær jag kommer hem. Længtar inte hem, haha. Nej men det ær trevligt. Vi har træffat en veninna till mamma i dag, hade inte træffat varandra på 22 år typ. det har varit væxtlande væder men jag hoppas att det varit bra vøder dør hømma. Kannske innte så stor skillnad. Det får bli en gammal bild så længe, før årkar inte koppla in kameran:Puss.

Sista

Sista innlägget: Ni måste värkligen tässta Chai latte (Waynis eller Espresso house). Det är jätte gott. Tipps: Ta inte så mycket chai pulver som det står att man ska (2 msk), det blir alldeles för sött (tycker jag). Hej då så mycket, önska mig lycka till i danmark, haha. Puss

Hemma med ett inlägg

Nu är jag hemma, men i morgon drar vi till Danmark så det är ingen lång stund. Tängte iaf berätta vad som hänt i helgen:
Fredag: åkte vi till landet, eldade typ hela dagen.
Lördag: Satte upp min nya studsmatta + PÅSK! Hihi fick påsk ägg, standard. Chai pulver (chai latte). Så gott.
Söndag: Fick skit ont i ryggen, så jag gjorde typ ingenting.
Måndag: Vaknade typ 9, åt frukkost, hoppade studs matta + VRICKADE OTEN, och vi som ska gå runt i Köpenhamn i två timmar i morgon. Hur ska det gå? Aja, hoppas på det bästa.

Jag har längtat äfter att få blogga, lässen att det blir så här men blir bättre när jag får/köper en I-Phone. LOVAR! Här är en av mina och så klart min familgs fiskar.haha, den första bilde jag la upp på bloggen. Typ känns inte som samma blogg när jag tittar på mina första innlägg. Har liksom börgat förstå vad dätta går ut på. Puss så länge.

LIFE IS NOT ALLWAYS HARD, IF YOU JUST TRY

Är värkligen nöjd med mitt liv just nu. Ni kannske sett att jag vill ha förendring -Jag känner att jag har fått det. Mitt påsklov ser grymt ut hittills.
"NÄSTA DANMARK"! Min nya kofta, förendring, lov, vänner, allt är lite ändrat.

Älskar dig bloggen + läsarna!!!

Shoppingen med Nadine:

Ny mysig korta från HM -haha- standard. Det var värkligen kärlek vid första ögonkastet. Deräkt när jag såg den så skrek jag till Nadine "Kolla den kostar 100 kr! Måste ha, måste ha, måste ha". Haha, ni kanske fattar att jag gillar rosa. Så mysig, passar perfeckt till mina rosa mys byxor -Det blir mys. Den ska med till danmark. Känns helt sjukt att vi ska dit i fyra dagar irl.

Landet i morgon, standard. Puss!



Haha

Så här blev det:Mörk lila! Det syns bättre irl.

Nagel glad

Är värkligen på humör för att fixa naglarna. Så här ser de ut nu:Fina, ellerhur! (**) Ni får snart se hur de blir

Förlåt

Å gud, jag har inte uppdaterat på en hel väcka! Förlåt men haft så full upp. Iaf hoppas ni förlåter mig!

Btw slutade typ tio min tidigare idag För i morgon är ju ledig. Ska uppdatera endel idag för imorgon åker vi till landet, på monday kommer vi hem och så packar vi, tisdag drar vi till danmark och där stannar vi till fredag, sen resten av helgen är vi hemma. Då blir det update!

Visar lite hsopping från idag sen. NU: dagens outfit=
Det ser bättre ut irl (in real life) ←Det där var onödigt!

sarawf

Foto och vardag :)

RSS 2.0