Kick back pack!

Har ni hört talas om The kick back pack? Det är fem bloggerskor som skapat ett ett heeelt awesome gäng! 
Jag kan börga med Keela? Keela (michaela) som har väärldens bästa blogg! Och ho e också himla söt! Hon skriver om sin vardag och upptaterar sin blogg med massa sjukt snygga outfits mm! Hon är 22 år gammal och håller på att utbilda sig till världens awesome make-up artist! Hon har en egen stil och vågar vara sig sjäv! 
Så häääär cool!
 
 
 
Men har ni sätt Caty då? Henne får ni inte missa! Hon är en sjukt cool tjej med en sjukt cool stil! Hon heter igentligen Catarina men kallas Caty! Hon är född 89 (23elr24 år). Hon skriver om sitt liv (kort sagt)! Roligt, outfits, tips och massor med mer! Tycker att ni ska ta att kolla in där! 
 
Så här snygg e hon!
 
 
 
Hofh! En super duper söt tjej som bor i Jönköping som jobbar på Jönköpingsposten! Hon heter igentligen Johanna! Hon har en riktigt bra blogg och i bloggen så hjälper hon andra att få bättre själförtroende och man mår faktiskt bätter när man läser det! Ni kan kolla in där och ställa frågor! Kannske svarar hon i hofh-hjälpen!? 
 
 
Sötisen!

Moaaa!
Är en awesome, jätte cool tjej med världens snyyggaste hår! Hennes blogg heter epicfaiil.se! I sin blogg skriver hon om sin vardag roliga grejer, och hon har världens bässta trågigeste skämmt som är skit roliga, hehe! Hon älskar grisar och MJÖL, haha rolit. Altså hon äter mjöl, bara. Underbar!!!
 
Kolla kolla, värsta snyggingen!
 
 
 
 
Sisst men INTE MINST vera, som bloggar på sin cococococoola blogg! En jätte kul, cool, underbar tjej med sitt underbara onödiga fakta! Hon har en rolig blogg och man bara ler när man ser den! Och hon har typ vääääärldens sötaste kisse! Kolla:
"ååååå"
 
 
 
 
 
 
 
                                                 !THE KICK BACK PACK!
 
 
 



Kommentarer
Denice

Fin blogg!

2012-12-19 @ 22:40:26
URL: http://denice.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarawf

Foto och vardag :)

RSS 2.0